godnatt

Godnatt sötisar! Det blir bara mer och mer läsare! Super kul ju!
Skriver om jag hinner innan jag åker till skolan imorgon. Puusss

godnatt från en liten Lina.


såå duktiga

ja, såhär ser det ut när jag och Matilda ska plugga.. Sååå fokuserade.. Och förlåt för dom dåliga iphone bilderna.. Tar med mig kameran imorgon istället! Så får ni bra bilder imorgon!





Mjukiskläder vardet! ;)

länkbyte

Kolla in den här snyggingens blogg!!
www.pernillalinneaf.blogg.se
www.pernillalinneaf.blogg.se

B&J

Mamsen tog hem mini B&J från jobbet! Så söta!




äntligen

Nu sitter jag äntligen i soffan och ska sätta på en film. Men först har vi problemet att vi inte vet vad vi ska se.. Hmm?..
Jaja, min dag var inte så kul, hade två lektioner och sen lunch och det var fisk.. Så Matilda ringer sin mamma och ber henne komma med pengar så vi kunde gå och köpa en drickyoghurt eller något men istället kommer hon med macka, drickyoghurt och banan. Så gullig! Men sen hände det inte så mycket mer än att vi bara hade maassor av tråkiga lektioner. Men snart är det helg och jag har mysiga planer! Ni får veta senare ;) Men nu ska vi välja film!

<3 jag och Matilda på grönan

heheh

Hehehh vårt internet var knas när jag kom hem.. Men nu funkar det igen. Men jag berättar om min tråkiga dag snart! Håller på att göra mat eftersom Niklas var hungrig.. Men skriver snart!
jag och nikals i Thailand!

Juste tog lite bilder med Matilda idag som ni får se sen ;)

godmoooorgon

Gooodmorgon! sitter och äter frukost nu och ska åka om typ en kvart eller nått sånt. Har bara mjukiskläder på mig idag.. Orkar inte klä upp mig.
Efter skolan ska jag bara hem och ta det lungt. Blir nog att titta på någon bra film. Åh längtar redan tills jag slutar .. Men vi hörs när jag kommer hem! Pussss

SKA TA NYA BILDER! Men sålänge får ni den här!

sista

Det här blir det sista inlägget för ikväll. Kul att många har läst bloggen idag hoppas ni fortsätter!
Imorgon är det skola igen.. Börjar 8 och slutar runt 4.. Så jobbigt!.. Men vi hörs imorgon! Puss & Godnatt

hemma

Hemma nu efter en ganska skön träning. Först hade vi gymmet men jag fick inte vara med eftersom jag har varit sjuk och vi ska till Göteborg nästa helg.. Men sen hade vi vanlig träning och då var jag med lite lätt.
Men nu ska jag tydligen följa med pappi ut med våran hund! När jag kommer in igen ska jag duscha, skriver efter det! seee yaa


Hahah.... Hittade bilder på mig och Matilda i Norrköping för typ 2 år sedan ..

träning

Träning till nio nu då!





Partille 2011!

min dag

Hej sötisar! Min dag började med att jag kommer till skolan och var på dåligt humör för jag hade en jätte jobbig dag framför mig. Men så fort jag såg Matilda blev jag lite gladare eftersom hon alltid kan få mig på bra humör. Henne skulle alla ha som bästavän! hihih. Men iaf, efter skolan kom ju mamsen och hämtade mig så åkte vi och köpte en kalender och mappar till skolan.. Lägga pengar på skolan känns inte så kul men mamsen betalade så ;)

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Blir tidig middag eftersom både jag och Niklas har träning. Skriver när jag kommer hem från träningen.









New York 2011 med Bästavän!

godmorgon

Godmorgooon! Sovit gott? Det gjorde jag ända fram tills jag var tvungen att gå upp.. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart åka. Idag är det inge roligt dag.. Har bara massa tråkiga lekioner, men det är bara att stå ut. Efter skolan kommer mamma och hämtar mig så åker vi och haldlar lite saker ill skolan. Senare ikväll har jag träning men det kan vi ta senare! Men nu måste jag göra mig klar! Hörs senare, puuuss


Ni får två bilder från spanien!..

ny blogg

Heeeeeeeeeej alla! Taaaaack till min saknade vän Olivia som hjälpte mig att fixa så allt ser bra ut och allt det där.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.... Men fortsätt att läsa så kommer ni få läsa om massor av roliga saker! pussssssssss

Det får bli en bild på mig själv i första inlägget!

gästblogg/testinlägg

Shooo alla Lina lovers! Olivia som skriver, jag har hjälp henne lite med designen och nu tänkte jag skriva ett inlägg bara för att se hur det blir. Hoppas det är okej för dig Lina? Heheheheh. Yes men behöver ju inte skriva värsta inlägget så hajdoooo!
Ni får en bild på mig och Linus från påsklovet. Se PÅSKLOVET. Vi Var alltså inte sådär bleka i sommras och jag hade inte sådär osolblekt hår :))
Kan ju passa på att säga att jag älskar Lina och att hon är en väldigt fin vän! ♥ Hohoho okej nu ska jag sluta skriva..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0